Dronefoto- en videografie voor vastgoed


Video werkt, ook voor vastgoed. Niet alleen waarderen potentiële kopers woningpresentaties met video positiever, het zorgt ook voor een optimale ranking binnen Funda en Google. Prikkel de kijkers met een aantrekkelijke dronevideoclip die de woning vanuit een uniek perspectief laat zien en deel deze op sociale media om extra belangstelling te genereren. Geïnteresseerden worden direct getriggerd, zonder een advertentie te moeten lezen.


#1: Bied perspectief


Foto’s vanaf de grond zijn vaak niet voldoende om een perceel en de woning of het bedrijfspand goed in perspectief te krijgen. Geef toekomstige bewoners meer duidelijkheid door hen beelden vanuit de lucht te presenteren.

#2: Verkoop sneller


Zowel Funda als Google geeft een hogere ranking indien een advertentie gebruik maakt van videomateriaal. Wees de concurrentie dus een stap voor, wordt sneller gevonden en verkoop sneller.

#3: Versterk je merk


Online video-content is goed voor branding en versterkt je merk. Nieuwe klanten zullen daardoor eerder bereid zijn om hun woning via uw kantoor te verkopen. 


Dronevideo
 


Laat een onuitwisbare indruk achter op potentiële kopers. Een dronevideo is de ultieme manier om het object en zijn omgeving pakkend in beeld te brengen vanuit een uniek perspectief. Trek de aandacht van potentiële kopers en geef de kijker het idee zelf aanwezig te zijn bij de woning.

Vastgoedvideo van een vakantiehuis in Baarle-Nassau, in opdracht van AirBnB. Dronebeelden gecombineerd met video en fotografie.

 

Dronefoto's


Een sterke luchtfoto trekt sneller de aandacht tussen meerdere advertenties met een lager perspectief. Waar video vaak snel een overzicht biedt vanuit meerdere hoeken, zijn dronefoto’s bij uitstek geschikt om het object en de omgeving rustig te bekijken.


PAKKETTEN

Bronze.png

brons

€225,-

5 dronefoto's
30 seconden 4K drone video
Rechtenvrije muziek
Plaatsing logo & teksten

Silver.png

zilver

€350,-

10 dronefoto's
60 seconden 4K drone video
Rechtenvrije muziek
Plaatsing logo & teksten

Gold.png

goud

€475,-

15x luchtfoto's
90 seconden 4K drone video
1x 360 drone panorama
Rechtenvrije muziek
Plaatsing logo & teksten

Platinum.png

platinum

€700,-

15x luchtfoto's
120 seconden 4K video incl:
4K drone opnames
4K grond opnames
1x 360 drone panorama
Rechtenvrije muziek
Plaatsing logo & teksten


Alle mogelijkheden

 


Als ervaren vastgoedfotograaf, videomaker en dronepiloot kan ik de mooiste beelden verzorgen, op alle gewenste manieren. Wil je enkel dronefoto’s of een luchtvideo van een pand? Of een compleet pakket, inclusief interieurfotografie en een video met zowel grond- als dronebeelden? Alles is mogelijk. Zelfs de montage kan ik verzorgen, eventueel met tekst en logo. Zo hoef je nergens meer aan te denken.

vastgoed-fotografie-marketing-interieur