Video


Uit de voorliefde voor stilstaand beeld is door de jaren heen een hernieuwde liefde voor bewegende beelden ontstaan. Met moderne technieken die in onze broekzakken passen wordt video steeds belangrijker voor het vertellen van verhalen. Ik heb deze technieken mijzelf eigen gemaakt om jouw verhaal daarmee te kunnen vertellen. Hoe groot of klein dat verhaal ook mag zijn.

Bedrijfsvideo's


Ook dichtbij huis vertel ik graag jouw verhaal door middel van bewegend beeld. Ik werk graag samen met bedrijven die grenzen verleggen, die vernieuwend zijn. Net als ik. Samen creëren we dan het beste resultaat.

Neem snel een kijkje in mijn portfolio >

Bruidsvideo’s


Leg de mooiste dag van je leven voor altijd op bijzondere wijze vast met een bruidsvideo. Ik ben erbij van begin tot eind: van de voorbereidingen tot het feest, met oog voor de kleinste details.

Neem snel een kijkje in mijn portfolio >

Destinatiemarketingvideo's


Een hele mond vol en een tikkeltje jargon, maar wel een term die de lading dekt. Met plezier maak ik video's voor verkeersbureaus, reisorganisaties en hotels. Bijvoorbeeld om een bepaalde bestemming of lokale activiteiten te promoten. 

Neem snel een kijkje in mijn portfolio >

Vastgoedvideo's


Laat een onuitwisbare indruk achter op potentiële kopers. Een video is de ultieme manier om het object en zijn omgeving pakkend in beeld te brengen. Trek de aandacht kijkers en geef de kijker het idee zelf aanwezig te zijn bij de woning.

Neem snel een kijkje in mijn portfolio >