Dronediensten


Het beroep van dronepiloot is vrij nieuw en voor veel mensen nog een onbekend begrip. Kort gezegd ben ik officieel gelicenseerd om drones commercieel in te zetten. Bijvoorbeeld voor een fotoshoot of dronevideo, maar ook voor industriële toepassingen. 

 

fotografie

Dronefotografie


Fotografie vanuit vogelperspectief. Lang was het een complexe operatie om foto's vanuit de lucht te maken. Tegenwoordig vliegen de cameradrones je om de oren. Maar wat maakt nou een goede dronefoto? En wat kan je er mee? Ik vertel het je graag.

Lees verder

Dronevideo's


De scherpste 4K beelden met een unieke blik op de wereld, dat is wat drone videos ons bieden. Bijzondere perspectieven trekken de kijker het beeld in, laten hem langer kijken en zorgen direct voor een trigger. Drone videos zijn dus bij uitstek geschikt om uw bedrijf, product of dienst te adverteren. En daar help ik u dan ook graag mee . Kijk hier naar enkele voorbeelden

 

Drone-portfolio-27.jpg

video

Drone-Vastgoed-Den-Bosch-2.jpg

 

vastgoed

 

Vastgoed 


Vanuit de lucht geschoten beelden bieden perspectief. Potentiële kijkers krijgen het gevoel dat ze over een woning heen vliegen. Dronebeelden geven op de beste manier een overzicht van de ligging van een woning. Verbluffende beelden trekken de aandacht van de kijker. Een woning met een bijzondere omgeving verdient luchtfoto's om met kop en schouders boven de rest uit te steken.

Kijk snel naar alle mogelijkheden

 

industrie-drone-inspectie-windmolen-landbouw-bouw

industrie

Industrie


De vele toepassingen van drones worden ook in de industriële sector steeds bekender. Moeilijk bereikbare plekken zijn plotseling moeiteloos in beeld te brengen; grote stukken grond worden in een handomdraai bekeken.

 

 

regelgeving

Regelgeving en veiligheid


Om drones commercieel in te mogen zetten, zijn organisaties verplicht zich te laten certificeren. Robin Visser Photography is houder van de ROC-Light vergunning en mag zodoende, binnen de geldende wetten, drones inzetten tijdens commerciële opdrachten. De drone waarmee ik werk staat officieel geregistreerd bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat onder nummer PH-4EJ.

Lees meer