Bruidsvideos

WIEBE + MELISSA

9 augustus 2019 - Slot Doddendael

CLAIRE + BRUCE

Styled shoot in samenwerking met:

Weddingplanner: Sc Events
Fotograaf: Madelon Tijdink
Locatie: Huis ter Duin & Breakers Beachhouse
Make-up & Haarstylist: Marion bruidsverzorging
Bruidstaart: Miggels Taart
Jurk: Sam’s Bruidboetiek
Pak: WOLF Herenmode Oss
Sieraden; Cober Goudsmeden Oss
Bloemist: Van den Berg Bloem, Sfeer en Meer
Styling: Ellen Jimmink
Bruidspaar: Claire o'Connor & Bruce van Dijk

KELLY + RORY

Styled shoot in samenwerking met:

Weddingplanner: C’est La Vie Weddings & Events
Fotograaf: Marloes Floor Fotografie
Styling & Locatie: Lunaworx
Bloemist: Hartemeisjes
Make-up & Haarstylist: Marion bruidsverzorging
Bruidstaart: Mijn Suikertante 
Jurk: Ieks Bruidsjurken
Pak: Misura Sartoria
Ringen: Judigje

ROSA + BOUKE

Een liefdesverhaal dat samen komt op een prachtige dag in het Mastbos bij Breda.

ELISE + BERRY

Een prachtige dag met een prachtig stel. Het plezier en de liefde spat er van af, zelfs op het voetbalveld.


Mijn werkwijze

Het állerbelangrijkste

De mooiste video’s worden niet gemaakt door de beste camera’s, maar omdat er een klik is tussen het bruidspaar en de videograaf. Een bruiloft is een intieme gebeurtenis waar “opeens” een vreemde bij aanwezig is en ook nog is de hele dag met een camera op je neus staat. Hiervoor dienen wij dus op ons gemak te zijn bij elkaar, alleen dan komen we tot het beste resultaat.

 
 
 

Dé grote dag!

Op de dag zelf ben ik de hele dag aanwezig. Vanaf het moment dat ofwel de bruid of bruidegom zich gaat aankleden, tot de allerlaatste laatste danspasjes. Ik ga op deze manier mee met de flow van de dag, ontmoet familie die vaak ook al vroeg aanwezig is en verdwijn dan al snel op de achtergrond. Als ik later zou instromen begint dit proces dus ook later met het risico dat het onwennig is voor jullie en/of aanwezigen en dat ik misschien al mooie momenten heb gemist!

 

En daarna?

Terwijl jullie bijkomen van een fantastische dag begint misschien wel het belangrijkste deel van mijn werk: de edit van jullie video. Al die uren hebben een enorme hoeveelheid materiaal opgeleverd waar ik vervolgens mee aan de slag ga. Verwacht geen chronologisch verslag van de dag, inclusief speeches en volledig opgenomen stukjes van familie en vrienden. Ik ga aan de slag om een verhaal te vertellen. Ik weet dus niet van te voren wat eruit zal komen, ik geef me over aan het creatieve proces. Zijn er nou echt onderdelen die jullie terug willen zien in de video, dan houdt ik daar uiteraard rekening mee.

 
 

Hoe dan?

Om dit te bewerkstelligen spreken we daarom minstens één keer van te voren af om kennis te maken. Dit vrijblijvende kennismakingsgesprek is bedoelt om elkaar beter te leren kennen en jullie ideeën en wensen van de dag te bespreken. Blijkt nou dat mijn stijl van werken toch niet helemaal past of die belangrijke klik er niet is? Even goede vrienden.

Als we vervolgens wél besluiten om te gaan samenwerken kan een eventuele tweede ontmoeting plaatsvinden op de trouwlocatie en/of een locatie die we samen uitkiezen. Op deze manier zijn jullie al gewend aan mij en heb ik de locaties al een keer gezien zodat ik me goed kan voorbereiden. 

 
 

Jullie verhaal

Mijn hele dag staat in het teken van het vertellen van jullie unieke verhaal. Ik vind de rode draad van de dag en verweef deze met wat jullie nou bijzonder maakt. Spreken jullie geloftes naar elkaar uit? Prachtig. Even een moment op de dag alleen met z’n tweeën om even stil te staan bijelkaar? Ik ben erbij. Bijzondere momenten tussen jullie en de gasten? Ik zal ze vastleggen.

 
 

De lucht in!

Als gecertificeerd dronepiloot vind ik niks leukers dan ook op deze dag even de lucht in te gaan. Maak je geen zorgen, tijdens de ceremonie zal deze niet zoemend boven iedereen hangen. Ik pak mijn momenten gedurende de dag dat het even kan. En natuurlijk alleen als de locaties het toestaan.

Investering

Elke bruiloft is uniek wat zorgt voor een specifieke prijs. Omdat ik in ieder geval de hele dag aanwezig bent begint mijn tarief bij €1750,- inclusief BTW. Hier zit het gebruik van de drone bij inbegrepen. Duurt de dag nou langer dan 12 uur of is deze verspreidt over meerdere dagen? Dan bespreken we een aangepast tarief. In de prijs zit één grote correctieronde. Kleine details kunnen daarna nog gedaan worden.


Zijn jullie op zoek naar een videograaf voor jullie bruiloft?

Vul dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

Naam *
Naam
Datum van jullie bruiloft
Datum van jullie bruiloft